Alle uitlaten die Autoservice Markar verkoopt, zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. Zo bent u verzekerd van het perfecte uitlaatsysteem voor uw auto.
Of het nu gaat om een uitlaatdeel of een compleet uitlaatsysteem. Autoservice Markar kan alle merken en typen uitlaten direct vervangen, zodat u weer snel en voordelig de weg op kunt.

Uitgebreide garantie op nieuwe uitlaat
U krijgt op alle uitlaten standaard twee jaar garantie. Op zoek naar goedkope uitlaten of uitlaat delen? Bij Autoservice Markar bent u er van verzekerd dat u nooit te veel betaalt:

Uitlaatdelen:
In de loop der jaren kunnen er verschillende defecten en/of vormen van slijtage aan het uitlaatsysteem ontstaan.
A: De pakkingen die voor afdichting zorgen, kunnen gaan lekken.
B: Ophangrubbers kunnen als gevolg van uitdroging breken of afscheuren, waardoor het uitlaatsysteem of een gedeelte daarvan kan afbreken.
C: Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrossie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.
D: Demperbeugel(s), voor ophanging van de uitlaatdemper, kan als gevolg van corrosievorming afscheuren, waardoor de demper kan afbreken.
E: De agressieve zuren en condensvorming die bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven ten dele achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit.

Mogelijk gemaakt door Mobilox