AutoService Markar

Autoservice Markar staat garant voor kwaliteit en daardoor ook zekerheid.  Dat service hoog in het vaandel staat wordt bevestigd door de vast opgebouwde klantenkring. Autoservice Markar is inmiddels een begrip in Leeuwarden, als auto service bedrijf leveren wij full-service en onderhoud voor uw auto afgestemd op uw wensen. Betrouwbaar en snel verrichten wij de benodigde handelingen aan uw auto en geven u advies waar nodig. Uw auto is bij ons in goede handen!

Autoservice Markar kan alle bekende automerken leveren en onderhouden: Opel, Ford, BMW, Mercedes, Volvo, Peugeot, Mazda, Volkswagen, Citroen etc. etc. Autoservice Markar biedt u occasions aan in diverse prijsklassen dus voor elk wat wils. U bent van harte welkom en de vers kopje koffie staat altijd voor u klaar.

Wij hebben ook contact met lease maatschappijen. Hierdoor kunnen wij alle soorten merken voor u leveren tegen een scherpe prijs.

Service en Onderhoud

In de werkplaats van Autoservice Markar worden alle denkbare onderhoud en service handelingen aan uw auto vakbekwaam uitgevoerd, dit geldt ook voor reparaties. Autoservice Markar kan tevens de APK-keuring van uw auto verzorgen. Wij geven u vooraf een gespecificeerde prijsopgave voor de te verrichten werkzaamheden, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Mogelijk gemaakt door Mobilox