Onze klanten beoordelen onze service met een 9.7/10

dhr

Top garage,denkt in oplossingen en ook nog top kerel.

― Sipke


Goede garage

Goede garage, geven extra uitleg over de reparaties. Goede service, goede prijs.

― Kuiper


Eerlijk

Ik kwam met een auto die best gemaakt kon worden, maar waarvan de kosten het niet waard waren. Er werd dus gekozen voor eerlijkheid boven een paar honderd euro. Wel een vaste klant er bij.

― Anton Poort


Goede service

Ik word door Autoservice Markar altijd snel en goed geholpen. Ik kan altijd dezelfde dag nog langskomen voor een reparatie. De kapotte onderdelen die zijn verwijderd laten ze zien zodat je zeker weet dat de onderdelen aan vervanging toe waren. Ook zoeken ze altijd naar een passende oplossing en wordt de auto gerepareerd voor een goede prijs. Deze garage is zeker aan te raden!

― Mirjam


Heel tevreden

Kwam met een vage klacht. Markar maakte tijd om een proefrit te maken. Heel snel was duidelijk was het probleem was. Hij en zijn medewerkers hebben het gelijk gefixt. Kopje koffie erbij.

― Birgit


Top service voor een goede prijs

Drukke of rustige tijden het maakt niet uit bij markar hij maakt altijd tijd voor je. Nooit te duur en altijd goed service. En er staat altijd een bak koffie voor je klaar!!!!

― M. Onclin


Goed

Goede garage, goede service en altijd vriendelijk.

― T. Hoekstra


Zeer tevreden

Ik kom al jaren bij Markar en ben altijd zeer tevreden met zijn werk. Overlegd goed met de klant en denkt mee voor een goed opslossing. Daar kunnen andere garage’s nog wat van leren !

― Miranda


Zeer professioneel en allrounding

Ik had een probleem met mijn auto en mijn oude garage kon dit probleem niet oplossen. Uiteindelijk ben ik bij Dhr. Mekail terechtgekomen en hij heeft het probleem opgelost! En het duurde ook niet lang! Dit is een goede monteur en weet precies hoe een auto werkt. Ben nu ondertussen al ongeveer acht jaar klant bij Dhr. Mekail.

― P. de Haas


Vriendelijk

Een vriendelijke behulpzame garage Komt afspraken na

― Olga


Altijd goed

Goede garage, kom er al jaren!

― Marc


Top garage

Super goede garage echt een aanrader!!

― Joris


Gewoon goed

Markar is al jaren onze vaste partner op autogebied. Of het nu advies is over een andere auto of onderhoud en reparatie. Markar stelt alles in het werk om de klant met een glimlach weer op weg te sturen. Dat is de reden dat we al 10 jaar bij Markar komen.

― Trienco


Bedankt Markar

Eindelijk een garagebedrijf dat niet steeds iets vervangt om te zien of dat een probleem oplost, maar het probleem vaststelt en dat verhelpt. Na een half jaar startproblemen en 2 andere garages nu eindelijk mijn auto weer goed dankzij Markar. Ik ben zeer tevreden en raad dit bedrijf graag aan.

― Chris Ritsema


Zeer tevreden

In onze zoektocht naar een nieuwe auto heeft Markar ons uitstekend geholpen en zelfs onze verwachtingen overtroffen. Top service en voor herhaling vatbaar!

― Ward & Ineke


Betrouwbaar bedrijf

Met volle tevredenheid een auto kunnen kopen bij Markar. Aardige vent en goede service!

― Jamie Martojo


Super!

Bedankt voor de controle van mijn auto! Ik kon met een veilig gevoel op vakantie!

― Pietro


Service!

Markar denkt mee! We bellen over wat er met de auto moet gebeuren en hij denkt mee over hoe we dat het beste kunnen verhelpen/onderhouden. Je kan op hem rekenen! Ook laat hij me meekijken naar de eventuele problemen en legt uit wat er gebeuren moet om alles zo optimaal mogelijk te krijgen. Bedankt Markar!

― Ella


Heel goed

Hele goeie autogarage snelle reparaties en is ook erg klantvriendelijk.

― Joris


Uitstekende service

Bij Markar is mijn auto in goede handen. Markar weet wat ie doet en onderhoudt mijn auto perfect. Ook de prijzen zijn goed te noemen. Altijd mijn auto bij Markar gekocht en dit bevalt altijd uitstekend.

― Bauke


Uitstekend en eerlijkheid

Al jaren koop ik mijn auto’s bij Markar en laat ik deze onderhouden en keuren door hem. Geen storing of klacht is Markar te moeilijk en hij houdt je op de hoogte van wat hij uitvoert. Ik heb meerdere monteurs meegemaakt, maar Markar weet de fijne sleutel-trucjes om ervoor te zorgen dat de auto succesvol gerepareerd wordt. Daarbij geeft Markar altijd eerlijk en deskundig advies en zijn de prijzen ook zeer goed te noemen.

― Bauke


Tevreden

Geen lange wachttijden, snelle afhandeling en goed advies. En…..het belangrijkste, ik rijd al jaren veilig in een auto van Markar.

― Alie


Dik tevreden

Markar is een vakman en heel betrouwbaar en neemt altijd de moeite om ons achteraf alle kapotte onderdelen te laten zien en uitgebreid uitleg geeft echt een aanrader.

― Sen


Super goed

Markar heeft me weer goed geholpen zoals altijd. En zeker niet duur. Tot de volgende keer!

― Nyckle

Mogelijk gemaakt door Mobilox