Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen

 • Werkplaats

  Autoservice Markar staat garant voor kwaliteit en daardoor ook zekerheid. Dat service hoog in het vaandel staat wordt bevestigd door de vast opgebouwde klantenkring.
 • Vakantieveiligheid

  Laat uw auto nakijken voor de vakantie.  Regelmatig gaat de Nederlander op vakantie met zijn auto. En niets is zo vervelend om op vakantie pech met de auto te krijgen. Daarom kunt u bij Autoservice Markar uw auto een vakantiebeurt laten ondergaan. Bij deze controle, die zowel voor de winter- als voor de zomer-vakantie een geschikte test […]
 • Uitlaten

  Alle uitlaten die Autoservice Markar verkoopt, zijn gemaakt volgens de merkspecificaties van de autofabrikanten. Zo bent u verzekerd van het perfecte uitlaatsysteem voor uw auto.
 • Onderhoud

  Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen!
 • Laswerk

  Heel vaak worden auto’s tijdens de jaarlijkse keuring apk afgekeurd op roest. Heel vaak worden dan hoge bedragen gevraagd of in ernstige gevallen wordt de auto totaal loss verklaard omdat niet meer gemaakt kan worden. In 95% van gevallen kunnen we de auto voor u net zo goed als daarvoor repareren en zorgen dat deze […]
 • Diagnose

  Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Ga in dat geval eens langs bij Autoservice Markar! Professionele autodiagnose Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Diagnoseapparatuur van Autoservice Markar kan daardoor de fout of storing uit het geheugen lezen.
 • Banden

  U kunt bij ons terecht voor een groot aanbod banden tegen gunstige prijzen.
 • APK

  Autoservice Markar kenmerkt zich al jaren in het onderhoud aan alle merken auto's.
 • Airco Service

  De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!